[O1] Hamulce tarczowe pytanko odnośnie wymiany

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Peti-22822
    Classic
    • 2010
    • 31

znaczy jaka komisja :?: :lol:

ten silnik w Okcie ma 105KM? w Fabii jeżdżę wersją 75KM i to nie bawiąc się w konwenanse jakaś pierdolona masakra, cudem z miejsca rusza :x

ale do tej pory tfu tfu, przynajmniej DPF bezobsługowy, praktycznie nie wiadomo że jest, jak pomyślę ile razy kumpel kurwił juz na DPF w nowej Maździe 6 to przynajmniej jedno pocieszenie
  • amperek
    Drive
    • 2009
    • 88
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

Witam mam pytanko odnośnie części, czekam na dokładne info od swojego mechanika ale może dowiem się czegoś od kolegów z forum.

Kolega z naszego forum chce sprzedać cyt:
    "kompletny zestaw hamulcowy od mojej Octy 1,9TDi AXR z 2009 r. W skład zestawu wchodzą kompletne: zwrotnica z jarzmem, zacisk, tarcza oraz osłona tarczy na przód oraz osłona, zacisk, jarzmo i tarcza na tył." "co oznacza że masz całe mocowanie aż do amortyzatora"

I tu rodzi się moje pytanie czy będzie to pasowało do mojej skody z 2000r silnik AGR 90KM przed liftem, Hatchback. Dodam, że z tyłu mam bębny, ale najbardziej potrzebuje wymiany z przodu, ale jak by tył pasował też chętnie wymienił bym na tarcze.

Proszę o informację jeśli jest ktoś w stanie stwierdzić czy będzie to pasować do mojego szkodnika, Dzięki pozdrawiam.
    Jest O2 BJB 176 KM, 346 NM, wtryski i turbo ARL, chłodnica oleju z wersji 2,0 TDI, zegary MAXI-DOT
    Była O1 AGR Hatchback.

Komentarz

Pracuję...